Borstvergroting

Onze plastisch chirurgen hebben veel ervaring op het gebied van borstvergrotingen. Ze voerden meer dan 1000 borstvergrotingen uit. Onze plastisch chirurgen doen ook borstreconstructies bij de behandeling van borstkanker. Ze zijn volledig gespecialiseerd op het gebied van borstoperaties.

Borstvergroting: drie manieren

Voor veel vrouwen zijn de borsten het kenmerk van vrouwelijkheid. Daarom snappen we dat ontevredenheid met de grootte of vorm van de borsten een aanleiding kan zijn voor een borstvergroting. Een borstvergroting kan op de volgende drie manieren:

Mogelijkheden en verwachtingen bij borstvergroting

Een goede borstvergroting is maatwerk. Mensen verschillen en ook de wensen verschillen per mens. Maak een afspraak met een van onze gespecialiseerde plastisch chirurgen om de mogelijkheden om uw situatie te bespreken.

Borstvergroting: de operatie

De operatie vindt plaats onder narcose en duurt ongeveer een uur. U mag dezelfde dag weer naar huis.

Vergoeding borstvergroting door zorgverzekeraar

In speciale gevallen vergoedt uw zorgverzekeraar de behandeling. In die gevallen doen wij voor u de aanvraag. Let op: u heeft hiervoor een verwijzing van uw huisarts nodig.

Wordt de ingreep niet vergoed door de zorgverzekeraar? U kunt ervoor kiezen om zelf voor de borstvergroting te betalen. Vraag de tarieven op via [email protected].

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U kunt op korte termijn terecht voor een vrijblijvend advies van onze plastisch chirurgen.

Wachttijden

  • Plastische chirurgie

    Uw eerste afspraak3 dagen

    Behandeling35 dagen