Zondagse vieringen

Wij organiseren elke week een zondagse viering. Meestal is dit een oecumenische viering. Een paar keer per jaar staat de zondagse bijeenkomst in het teken van muziek en bezinning.

Oecumenische viering

Elke zondagochtend om 10.00 uur is er een oecumenische viering voor patiënten. Daar ontstaat door ieders aanwezigheid, aandacht en intenties een bijzondere sfeer. We denken samen na, zingen en bidden. Ook vieren we regelmatig het ritueel van brood en wijn. Iedereen is  welkom, welke kijk op het leven u ook heeft.

Bijeenkomst muziek en bezinning

Een paar keer per jaar staat de zondagse viering in het teken van muziek en bezinning. We denken samen na en zingen. Een musicus zorgt voor muziek.

Een viering bijwonen

Wilt u een viering bijwonen? In Utrecht gaan onze vrijwilligers op zaterdag het ziekenhuis rond om iedereen uit te nodigen. U kunt zich bij hen opgeven. Dat kan ook bij de verpleging of bij een van de geestelijk verzorgers.

In Zeist wordt u op zondagochtend uitgenodigd door onze vrijwilligers. Onze vrijwilligers halen u op om u naar de viering te brengen. Na de viering brengen zij u weer terug.

Rooster en locatie 2023