Skip to main content

Nieuw- en verbouw

Diakonessenhuis bouwt aan beter dichtbij

Het Diakonessenhuis wordt in de komende vier jaar verbouwd tot een fris en modern ziekenhuis dat weer decennia mee kan. Tijdens deze verbouwingen is het ziekenhuis gewoon geopend en bereikbaar zoals u dat van ons gewend bent. Wel kan het zijn dat de afdeling waar u moet zijn, zich op een andere plek bevindt. Informeer daarom even bij de receptie.

De meest in het oog springende veranderingen zijn het verdwijnen van de oudste delen van het ziekenhuis en de tijdelijke (blauwe) behuizing van onze locatie in Utrecht. Door deze ingrepen ontstaat een modern ziekenhuis met betere zichtlijnen.

In Zeist hebben al grote verbouwingen plaatsgevonden. Hier is een nieuw operatiekamer complex in gebruik genomen en is de polikliniek helemaal vernieuwd. De verdere ingrepen in Zeist zijn er op gericht het ziekenhuis een uniforme uitstraling te geven.

Gezondheidshuis Diakonessenhuis Utrecht

 

 

 

 

 

 

Het Gezondheidshuis in aanbouw

Overlast beperken

Bouwwerkzaamheden kunnen hinder veroorzaken. Wij doen er alles aan om u zo min mogelijk ongemak te laten ondervinden van de bouw. Mocht u toch overlast ervaren, laat het dons dan weten. Dat kan door het te melden bij de receptie of een mailtje te sturen.

Meer informatie

Wij vinden het belangrijk u op de hoogte te houden van de stappen die we nemen in het (ver)bouwproces. Binnenkort vindt  u hier de laatste stand van zaken. Heeft u nu al vragen of behoefte aan meer informatie? Ook bieden wij met enige regelmaat rondleidingen aan over het terrein.

Wilt u met eigen ogen zien hoe de bouw vordert? Stuur ons dan even een mail.
Voor alle bouw gerelateerde zaken kunt gebruik maken van het e-mailadres bouwinfo@diakhuis.nl

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding