Ook in 2024 zorg van álle verzekeraars vergoed in uw vertrouwde ziekenhuis

Aan het eind van ieder jaar stappen mensen die dat willen, over naar een andere zorgverzekeraar. Daarvoor vergelijken ze de polissen van zorgverzekeraars. Uw zorgverzekeraar moet u uiterlijk in november 2023 informeren over de premies en polissen. Goed om te weten: álle zorgverzekeraars hebben een contract met ons ziekenhuis afgesloten.

Als u een andere zorgverzekering wilt, kunt u uw huidige verzekering tot en met 31 december 2023 opzeggen. U kunt tot en met 31 januari 2024 overstappen naar een andere polis bij uw huidige of naar een andere zorgverzekeraar. Het maakt niet uit welke zorgverzekering u neemt of heeft: u kunt ook in 2024 altijd in ons ziekenhuis terecht.

Wij hebben al jaren afspraken met álle zorgverzekeraars. Alle mensen die in Nederland verzekerd zijn, kunnen hun zorg in ons ziekenhuis vergoed krijgen. U kunt er dus zeker van zijn dat u in 2024 in uw vertrouwde ziekenhuis terecht kunt.

Hieronder een overzicht van de zorgverzekeringen die een contract hebben met ons ziekenhuis.

Overzicht status afspraken 2024 Diakonessenhuis en Zorgverzekeraars 30-11-2023. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

Overzicht status afspraken 2024 Diakonessenhuis en Zorgverzekeraars 30-11-2023. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleed.