Polikliniek Doorn ontvangt eerste patiënt op nieuwe locatie

Vanochtend ontvingen we de eerste patiënt op onze nieuwe locatie in Doorn. Samen met verhuurder QuaRijn bouwden we het afgelopen jaar aan een mooie, nieuwe polikliniek. Deze bevindt zich in Het Zonnehuis, een nieuw gezondheidscentrum met ruimte voor verschillende zorgaanbieders.

Martijn Wiesenekker, lid Raad van Bestuur van het Diakonessenhuis heette de eerste patiënt van harte welkom: ‘Als bestuurder ben ik trots dat ik u op deze mooie plek welkom mag heten.  Waar ik erg blij mee ben, is dat we in het ontwerp van de nieuwe polikliniek de feedback van patiënten uit onze klantervaringsonderzoeken mee konden nemen. We hebben dus goed rekening kunnen houden met de wensen van onze patiënten. Zo hebben we nu twee wachtruimtes en hoeven patienten niet meer in de doorloop te wachten. Ook zijn er meerdere kamers waar onze assistenten in alle rust vervolgafspraken met patiënten kunnen maken. We hopen dat onze patiënten zo meer privacy zullen ervaren. Heel fijn is ook dat ons ziekenhuis in Het Zonnehuis letterlijk onder één dak samen komt met o.a. huisartsen, apotheek, de verpleeg-, verzorgingshuis-, en revalidatiezorg en behandelaren van het Kennis- en BehandelCentrum QuaRijn. Dat biedt ons de kans om samen te werken aan optimale zorg voor bewoners in de regio.’

Polikliniek Doorn

Polikliniek Doorn bestaat inmiddels al weer 27 jaar. Op deze locatie willen we als ziekenhuis goed bereikbaar zijn voor de inwoners van Doorn en Utrechtse Heuvelrug. In Doorn kunnen zij bij vrijwel alle ziekenhuisspecialismen voor een eerste afspraak dicht bij huis terecht.


Opening

In juni organiseert QuaRijn in samenwerking met de gehuisveste partners een open dag voor inwoners van Doorn, (oud)medewerkers en vrijwilligers.  

ontvangst eerste patient Doorn

Martijn Wiesenekker ontvangt eerste patient op nieuwe locatie Doorn