Skip to main content

Polikliniek Doorn

Goede zorg op een mooie locatie

Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug vindt u onze polikliniek Doorn. Hier bieden wij goede zorg dichtbij in een unieke, rustige omgeving. U kunt er  terecht voor spreekuren van vele specialisten, evenals voor bloedonderzoek, röntgenfoto’s en kleine  ingrepen.

Lees wat medewerkers en patiënten vinden van onze polikliniek.

Mark Hoetjer, kinderarts
‘Iedere woensdag werk ik met veel plezier in Doorn. Letterlijk in de stilte en midden in het bos. De sfeer in Doorn is uniek. Er heerst geen ziekenhuissfeer. En dat is zeker voor de kindergeneeskunde prettig. Want naar het ziekenhuis gaan is al eng genoeg voor kinderen.
Qua zorg is er geen verschil tussen Utrecht, Zeist of Doorn. We kunnen hier alle onderzoeken doen.

Kristel Greup, verpleegkundige
‘Naast de artsen en leidinggevende, werken wij hier met een multifunctioneel team van twaalf mensen. Ons team bestaat uit baliemedewerkers, verpleegkundigen en doktersassistenten. We nemen bloed af en maken ecg’s. En we zorgen voor een vriendelijke ontvangst bij de balie. Samen zorgen we ervoor dat alles hier reilt en zeilt.
Doorn is een leuke plek om te werken. En ook onze patiënten komen hier graag. Dat komt door de kleinschaligheid. En de rust. Je hebt niet het idee dat je in een ziekenhuis bent.
Patiënten krijgen een kopje koffie of thee van onze vrijwilligers. En als ze daar behoefte aan hebben: een luisterend oor. Zeker voor de oudere doelgroep in deze regio is het heel fijn dat ze voor veel dingen hier naar toe kunnen komen. In hun eigen buurt. En niet hoeven te reizen voor zorg.’

De heer en mevrouw Robbemond, patiënten
‘Sinds 2002 komen we hier regelmatig. Ik heb een hartinfarct gehad en moet vaak bloed laten prikken.’ Aan het woord is de heer Robbemond. ‘Mijn huisarts in Maarn prikt ook bloed. Maar dat kan alleen tussen 8.00 en 8.30 uur. We ontdekten dat we hier ook terecht konden. Zonder afspraak. Dus zijn we hier heen gegaan en dat is zo gebleven.’
Mevrouw Robbemond: ‘Ik heb een pacemaker en laat mijn bloedonderzoek ook hier doen. We hebben hier ondertussen een band opgebouwd met de medewerkers en vrijwilligers. We komen hier graag. En we nemen altijd iets lekkers voor bij de koffie mee.'

Specialismen in Doorn

Artsen van de volgende specialismen houden spreekuur in Doorn:

Bloedprikken zonder afspraak

In ons laboratorium kunt u zonder afspraak bloed laten prikken. Van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 16.00 uur. Op vrijdag kunt u van 8.00 tot 12.00 uur terecht. Ook een röntgenfoto laten maken kan zonder afspraak. Op onze röntgenafdeling kunt u daarvoor van 8.00 tot 11.30 uur terecht.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding