Nascholing voor huisartsen

We organiseren regelmatig bij- en nascholingen voor huisartsen. Zoals symposia en bijeenkomsten door een specialisme voor huisartsen, de zogenaamde haspels. Dat doen we in de werkgroep huisartsennascholing. In deze werkgroep zit een vertegenwoordiging van de huisartsen Stad Utrecht en de huisartsen Zuid-Oost Utrecht, een van onze medisch specialisten en een van onze opleidingsadviseurs.

Haspels

Samen met Huisartsen Utrecht Stad en Unicum organiseren onze medisch specialisten regelmatig bijeenkomsten voor huisartsen, de zogenaamde Haspels. Binnenkort op de agenda:

Huisartsensymposium

Tijdens het jaarlijkse huisartsensymposium op woensdag 30 november gaan we onder het genot van een diner graag met elkaar in gesprek. Zie de uitnodiging voor meer informatie en het programma. Aanmelden kan via deze link.

Scholing op locatie

U kunt ons ook vragen om bij u op locatie een scholing te geven. Een van onze medisch specialisten brengt dan een bezoek aan uw huisartsenpraktijk. Dat doen ze graag op basis van door u ingebrachte casuïstiek. De duur van de scholing is ongeveer een uur. U bepaalt samen het precieze onderwerp en een geschikt moment.

Heeft u belangstelling voor een scholing bij u op locatie? Neem dan contact met ons. Een medisch specialist van de betreffende vakgroep neemt dan contact met u op om afspraken te maken over het precieze onderwerp en een geschikt moment.