drs. L.E. Janssen

Plastisch chirurg met als aandachtsgebieden: (borst)reconstructie chirurgie, dermato-oncologische (huidkanker) chirurgie en handchirurgie.

Profielfoto van drs. L. Janssen, Plastisch Chirurg in het Diakonessenhuis

drs. L.E. Janssen

Biografie

Ik volgde mijn studie geneeskunde in Utrecht, waarna ik op de afdeling plastische chirurgie van het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein, St. Andrew’s Centre in Chelmsford en Guy’s & St. Thomas’ Hospital in Londen heb gewerkt. In 2015 startte ik de opleiding tot plastisch chirurg in het Isala ziekenhuis in Zwolle, waarbij ik tevens stages liep in het Amsterdam UMC en het Antoni van Leeuwenhoek. In 2021 behaalde ik het Europees examen van de European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS).

Na mijn opleiding tot plastisch chirurg werd ik aangenomen in Melbourne, Australië voor een fellowship reconstructieve (micro)chirurgie. Hier heb ik mij ruim een jaar verdiept in reconstructies van de borst, aangezicht en ledematen, alsook zeer veel ervaring opgedaan in de huidkankerchirurgie.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging van Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).

BIG-nummer:

19915744601