E.P. van der Hoeve

Kaakchirurg met als aandachtsgebieden: algemene mond-, kaak- en aangezichtschirurgie, met een specifieke interesse in de aandoeningen van de speekselkieren en de minimaal invasieve behandeling daarvan, de (pre-)implantologische chirurgie, de orthognathische chirurgie (kaakstandverplaatsingen) en de traumatologie.

Profielfoto van E.P. van der Hoeve, MKA-chirurg bij het Diakonessenhuis

E.P. van der Hoeve

E.P. van der Hoeve voltooide in 2007 zijn tandartsexamen in Groningen, daarna was hij werkzaam in een tandartspraktijk in Dieren, Gelderland. In 2011 voltooide hij zijn artsexamen in Nijmegen en in 2015 zijn opleiding tot specialist mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie in het UMC Utrecht. Nadien heeft hij in meerdere ziekenhuizen in Nederland gewerkt als kaakchirurg en heeft hij in Londen zich verder bekwaamd in onder andere de minimaal invasieve speekselklierchirurgie.

In het Diakonessenhuis houdt hij zich bezig met de algemene mond-, kaak- en aangezichtschirurgie, met een specifieke interesse in de (pre-)implantologische chirurgie, de aandoeningen van de speekselkieren en de minimaal invasieve behandeling daarvan, de orthognathische chirurgie (kaakstandverplaatsingen) en de traumatologie.

Naast de werkzaamheden in het Diakonessenhuis in Utrecht en Zeist is hij op andere locaties werkzaam in de implantologie, tevens verricht hij werk in de accreditatiecommissie van de wetenschappelijke vereniging voor MKA-chirurgie en is hij lid van het College voor Advies en Geschilbeslechting van de Registratiecommissie Tandheelkundige Specialisten.

BIG-nummer:

29909383402
49909383401