N.A.E.M. Evers

Ziekenhuisapotheker, met als aandachtsgebieden: medicatieveiligheid, antistolling, (postoperatieve) pijnbehandeling, inkoop van geneesmiddelen, assortimentsbeheer, medicatie-overdracht en Steriele Medische Hulpmiddelen.

Profielfoto ziekenhuisapotheker N.A.E.M. van Lent-Evers

N.A.E.M. Evers

N.A.E.M. Evers is sinds 1998 werkzaam in dit ziekenhuis als ziekenhuisapotheker. Zij studeerde farmacie aan de Universiteit van Utrecht en behaalde in 1992 haar apothekersdiploma. Na werkzaam te zijn geweest in het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam volgende zij haar registratiefase tot ziekenhuisapotheker bij de Apotheek Haagse Ziekenhuizen en in het Westeinde ziekenhuis in Den Haag.

Voor haar registratie-onderzoek “Impact of goal oriented and model-based clinical pharmacokinetic dosing of aminoglycosides on clinical outcome: a cost-effectiviness analysis” ontving zij de Sanofi-Synthelabo award 1999 voor beste publicatie van origineel onderzoek van een Nederlandse ziekenhuisapotheker in een internationaal tijdschrift.

Na haar registratie eind 1995 werkt ze twee jaar in het Tjongerschans ziekenhuis in Heerenveen onder prof. Dr J.R.B.J. Brouwers, voordat ze startte als ziekenhuisapotheker in het toenmalige Lorentz Ziekenhuis in Zeist. Haar specialisaties zijn (postoperatieve) pijnbehandeling, antistolling en medicatieveiligheid. Zij is als ziekenhuisapotheker belast met de inkoop van geneesmiddelen, het assortimentsbeheer en medicatie-overdracht en als Deskundigheid Steriele Medische Hulpmiddelen met het toezicht op steriele medische hulpmiddelen en de CSA.

BIG-nummer:

89038013517