M. Otten

Anesthesioloog-intensivist

Profielfoto van M. Otten, anesthesioloog bij het Diakonessenhuis

M. Otten

Drs. M. Otten is anesthesioloog-intensivist sinds 2012. Haar specialisatie deed zij in het VUMC en nadien werkte zij daar kortdurend als intensivist. De affiniteit met het Diakonessenhuis ontstond al tijdens haar opleiding geneeskunde in Utrecht toen zij een deel van haar coschappen hier mocht lopen. In de jaren daarna bezocht zij “het Diak” met enige regelmaat als patiënt. De hoogtepunten van haar leven vonden hier plaats, (drie keer!) onder warme begeleiding van haar Diak collega’s. 

Sinds 1 juli 2012 is zij dankbaar te mogen werken als intensivist in het Diakonessenhuis met fijne collega’s en een top verpleegkundig team! Trots is zij op het herhaaldelijk winnen van de landelijke reanimatie competitie door het  Diak-reanimatieteam, zelf sleepte zij ook eenmaal de beker binnen met haar team in 2014. 

Op de intensive care is haar aandachtspuntgebied het bieden van adequate nazorg aan patiënten die op de intensive care hebben gelegen. 

Ziekenhuisbreed is zij actief in kwaliteitscommissies en sinds 1 september 2019 lid van het bestuur FMSD (Federatie Medische Staf Diakonessenhuis) en vice-voorzitter van het bestuur VSDD (Vereniging van Specialisten in Dienstverband Diakonessenhuis).

BIG-nummer:

89061534601