D. Smiet
Diëtist met als aandachtsgebied: voedselallergie bij volwassenen en kinderen.
In 2001 ben ik afgestudeerd als diëtist en heb ik met plezier gewerkt in het St. Antonius Ziekenhuis op diverse afdelingen. In 2007 ben ik mijn eigen praktijk DPS dieetkunde gestart om mijn specialisatie binnen de diëtetiek en voedselallergie verder te kunnen ontwikkelen. Sindsdien werk ik in het Diakonessenhuis waar ik patiënten met een voedselallergie, voedselintolerantie of voedselovergevoeligheid adviseer over hun voeding.
Nevenfuncties
- Bestuurslid Diëtisten Alliantie Voedsel Overgevoeligheid (DAVO)
- Lid van Nederlandse Vereniging voor Allergologie en Klinische Immunologie (NVvAKI)
- Lid Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV)
Publicaties
- Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 105 – augustus 2020
- Voedselallergie en niet-allergische voedselovergevoeligheid bij kinderen, , D. T. J. M. Smiet, M. H. Schipper-Dijk