S. de Stigter

Verpleegkundig specialist met als aandachtsgebieden: darmkanker en gastro-intestinale oncologie.

Profielfoto verpleegkundig specialist S. de Stigter

S. de Stigter

BIG-nummer:

49062045430

Sinds april 2019 werk ik als verpleegkundig specialist binnen de afdelingen Interne geneeskunde (oncologie/ hematologie) en Chirurgie van het Diakonessenhuis. Mijn aandachtsgebieden zijn darmkanker en gastro-intestinale oncologie. 

Van 2008 tot 2019 werkte ik als intensive care verpleegkundige bij het UMC Utrecht. Na diverse interne opleidingen was ik toe aan een nieuwe uitdaging in een ander ziekenhuis uit de regio. Zo kwam ik terecht bij het Diakonessenhuis. In 2021 rondde ik hier mijn master tot verpleegkundig specialist af. 

Mijn rol in het Diakonessenhuis

Samen met een team van artsen en verpleegkundigen heb ik een belangrijke rol in het behandelen, informeren en begeleiden van patiënten met darmkanker, alvleesklierkanker, galblaaskanker, slokdarmkanker en maagkanker. Daarnaast ben ik samen met mijn mede verpleegkundig specialisten verantwoordelijk voor de zorg en spoedzorg aan patiënten op het Dagbehandelcentrum oncologie hematologie (DBOH).

Door mijn verpleegkundige kennis, ervaring en medische opleiding ondersteun ik onze patiënten zo optimaal mogelijk. Ik ben het vaste aanspreekpunt voor onze patiënten tijdens hun behandeling. Patiënten kunnen altijd bij mij terecht met vragen en onzekerheden.