B. Visscher

Verpleegkundig specialist met als aandachtsgebieden: darmkanker en gastro-intestinale oncologie.

Profielfoto verpleegkundig specialist B. Visscher

B. Visscher

BIG-nummer:

49915806730

Sinds april 2019 werk ik als verpleegkundig specialist op de afdelingen Interne geneeskunde (oncologie/ hematologie) en Chirurgie van het Diakonessenhuis. Mijn aandachtsgebieden zijn darmkanker en gastro-intestinale oncologie. 

Via het Diakonessenhuis volgde ik mijn master tot verpleegkundig specialist. Deze opleiding rondde ik in 2021 af. Daar voor werkte ik in het St. Antonius ziekenhuis en het RadboudUMC op de Intensive Care. Op zoek naar nieuwe expertise en verdieping stapte ik over naar het Diakonessenhuis. Hier richt ik mij volledig op de gastro-intestinale oncologische patiënten.

Mijn rol in het Diakonessenhuis
Samen met een team van artsen en verpleegkundigen heb ik een belangrijke rol in het behandelen, informeren en begeleiden van patiënten met darmkanker, alvleesklierkanker, galblaaskanker, slokdarmkanker en maagkanker. Daarnaast ben ik samen met mijn mede verpleegkundig specialisten verantwoordelijk voor de zorg en spoedzorg aan patiënten op het Dagbehandelcentrum oncologie hematologie (DBOH).

Door mijn verpleegkundige kennis, ervaring en medische opleiding ondersteun ik onze patiënten zo optimaal mogelijk. Ik ben het vaste aanspreekpunt voor onze patiënten tijdens hun behandeling. Patiënten kunnen altijd bij mij terecht met vragen en onzekerheden.