Wond Expertisecentrum

Heeft u al twee of drie weken een wond die niet lijkt te genezen? Of heeft u last van een wondinfectie? De huisarts of medisch specialist stuurt u door naar het Wond Expertisecentrum.

Uw afspraak bij het Wond Expertisecentrum

Tijdens uw eerste bezoek aan het Wond Expertisecentrum krijgt u een intakegesprek. De specialist onderzoekt uw wond en stelt samen met u een voorlopig wondverzorgingsplan op.

Is er aanvullend onderzoek nodig? Dan maakt u hiervoor een nieuwe afspraak. Tijdens uw volgende bezoek kijkt u samen met de specialist of uw  wondverzorgingsplan goed werkt. Ook krijgt u de uitslagen van de onderzoeken. Daarna stelt u samen een behandelplan op. Het kan zijn dat u later nog een keer terugkomt om te bespreken hoe de behandeling gaat.

Wie komt u tegen?

Bij het Wond Expertisecentrum komt u een wondconsulent en een medisch specialist tegen. De wondconsulent verzorgt uw wond. Ook geeft zij u instructies om de wond thuis te verzorgen. De medisch specialist, vaak een vaatchirurg, bespreekt het behandelplan met u.

Afspraak maken

Wilt u naar het Wond Expertisecentrum? Maak een afspraak bij de polikliniek Chirurgie of bel onderstaande nummer. Geef aan dat het om een afspraak bij het Wond Expertisecentrum gaat.