Afspraak op de polikliniek Cardiologie

U heeft binnenkort een afspraak op de polikliniek Cardiologie van het Diakonessenhuis. Deze folder hoort bij de afspraakbevestiging die u van het ziekenhuis krijgt, en gaat over uw eerste afspraak op de polikliniek en eventuele onderzoeken die dan gedaan worden.

Onderzoeken op de polikliniek Cardiologie

Uw huisarts (of een andere verwijzer) heeft u verwezen naar de polikliniek Cardiologie. De cardioloog bepaalt op basis van deze verwijzing of er onderzoeken bij uw afspraak gepland moeten worden. Als dat zo is, proberen we deze onderzoeken op dezelfde dag te plannen als uw afspraak bij de cardioloog. Dit lukt helaas niet altijd. In dat geval moet u voor de onderzoeken apart naar het ziekenhuis komen.

Hartfilmpje

Voorafgaand aan de afspraak met de cardioloog maken we altijd een hartfilmpje (ECG).

Bloedonderzoek

Voor het bloedonderzoek kunt u terecht op het afnamelaboratorium van ons ziekenhuis in Utrecht, Zeist en Doorn. U moet hiervoor een afspraak maken. Dit kunt u eenvoudig zelf doen via patiëntenportaal mijnDiak. Belt u liever, dan kan dat via 088 250 6534, (keuze 1). 

Voor actuele informatie over het bloedprikken verwijzen wij u naar onze website: https://www.diakonessenhuis.nl/kchl/bloedprikken-in-het-diakonessenhuis

Medicatieoverzicht

  Wij vragen u een actueel medicatieoverzicht mee te nemen naar uw bezoek aan de polikliniek. Dit kunt u opvragen bij uw apotheek.

  Melden

  Op de dag van uw afspraak meldt u zich bij de polikliniek Cardiologie. De polikliniek vindt u in Utrecht op route 293 en in Zeist op route 5.

  Inschrijven

  Komt u voor het eerst naar het Diakonessenhuis? Schrijf u dan eerst in bij de balie Patiëntinschrijving. Neem hiervoor uw legitimatiebewijs en de gegevens van uw zorgverzekeraar mee.

  Vragen

  Heeft u nog vragen? Bel dan met de polikliniek Cardiologie via 088 250 5040.

  Telefoonnummers

  Polikliniek Cardiologie
  088 250 5040

  Opmerkingen over de tekst

  Vindt u iets onduidelijk beschreven? Of ontbreekt er informatie? Dat horen wij graag. U kunt opmerkingen over de tekst doorgeven via [email protected]

  Bijgewerkt op: 8 maart 2021

  Code: CAR11