Polikliniek Endometriose

U komt op de polikliniek Endometriose als u bijvoorbeeld last heeft van een pijnlijke menstruatie, zware buikpijn en darmpijn of uitstralende pijnklachten naar been of rug. Veel vrouwen met endometriose hebben geen klachten. Ze komen hier pas achter bij een vruchtbaarheidsonderzoek. Op de poli staan onze specialisten voor u klaar.

Samenwerking

Ons team bestaat uit verschillende gynaecologen en een verpleegkundig specialist. We werken nauw samen met maag-darm-leverartsen, radiologen, urologen, psychologen en diëtisten van het Diakonessenhuis. 

Daarnaast werken we samen met het Endometriose Centrum VUmc. Dit is een behandelcentrum voor endometriose en vruchtbaarheidsstoornissen. Door samen te overleggen, proberen we endometriose zo snel mogelijk te herkennen en te behandelen. 

De Endometriose Stichting organiseert door het hele land informatiebijeenkomsten en 'Endolounges'. Hier ontmoet u lotgenoten en kunt u ervaringsverhalen uitwisselen. Dit organiseert de Endometriose Stichting ook in het Diakonessenhuis.

Afspraak maken

U kunt online een afspraak maken of bellen naar onderstaande telefoonnummer.