Op het spreekuur van ons Hand- en polscentrum

Heeft u een probleem of aandoening aan uw hand of pols? Kom dan naar het spreekuur van ons Hand- en polscentrum in Utrecht, Zeist of Doorn. Een van onze hand- en polsspecialisten bespreekt uw klachten met u.

Arts onderzoekt hand en pols patiënt

Uw eerste gesprek

Komt u voor het eerst naar de polikliniek? Dan heeft u een gesprek met de plastisch chirurg of de traumachirurg. Hij stelt u vragen over uw klachten. U vertelt over uw medische voorgeschiedenis en welke medicijnen u gebruikt. Neem daarom een lijstje mee met de medicijnen die u gebruikt.

Vervolgonderzoeken

Tijdens het gesprek krijgt u een lichamelijk onderzoek van uw hand en pols. Als u meer onderzoek nodig heeft krijgt u dit meestal meteen. Bijvoorbeeld een röntgenfoto, echo of CT scan. Als u ander aanvullend onderzoek nodig heeft, bijvoorbeeld zenuwonderzoek (EMG) of een MRI scan, dan maken we hier een nieuwe afspraak voor.

Soms kunnen wij u behandelen met een spuitje met ontstekingsremmers. Deze prik kunnen wij u meteen geven. Onze handtherapeuten en gipsverbandmeester kunnen ook meteen meekijken als dat nodig is.

Als u een operatie nodig heeft plannen we deze afspraak gelijk voor u in. Dat doen we alleen als het om een operatie gaat waarbij we u plaatselijk verdoven. Als we u moeten opereren op onze grote operatiekamer zetten wij u op de wachtlijst.

Afspraak maken

Een afspraak bij ons hand- en polscentrum maakt u telefonisch.