O.I. Kouznetsova

Internist-allergoloog / immunoloog met als aandachtsgebieden: allergologie (voedings- en medicatie-allergieën, hooikoorts/astma, urticaria/angio-oedeem, insectengifallergieën en anafylaxie) en klinische immunologie (afweerstoornissen, auto-immuunziekten en auto-inflammatoire ziekten).

Profielfoto O.I. Kouznetsova internist-allergoloog

O.I. Kouznetsova

Ik heb gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en in 2014 mijn opleiding Geneeskunde voltooid. Nadien heb ik gewerkt in het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn op de afdeling interne geneeskunde om vervolgens te beginnen met de opleiding tot internist in het UMC Utrecht.  Ik ben opgeleid in het UMCU Utrecht en het Diakonessenhuis tot allergoloog en klinisch immunoloog. Op dit moment ben ik werkzaam zowel in het UMC Utrecht, als het Diakonessenhuis.

Publicaties

  • Leerboek ambulancezorg Hoofdstuk 4.8; De patiënt met allergie. Kouznetsova O, Kaasjager HAH.  In productie. Bohn Stafleu van Loghum, 2021. 
  • van den Elzen MT, van Os-Medendorp H, van den Brink I, van den Hurk K, Kouznetsova OI, Lokin ASHJ, Laheij-de Boer A, Röckmann H, Bruijnzeel- Koomen CAFM, Knulst AC. Effectiveness and safety of antihistamines up to fourfold or higher in treatment of chronic spontaneous urticaria. Clin Transl Allergy 2017;7:4.
  • Kouznetsova OI, van der Zee HH, van der Meijden WI. Een invaliderende ontstekingsziekte van de huid. Huisarts Wet 2016;59(5):212-16

BIG-nummer:

79919049101