Goedaardige huidplekken spreekuur

Op het spreekuur goedaardige huidplekken van de plastisch chirurg kunt u terecht met hinderlijke of cosmetisch storende huidplekken, zoals moedervlekken, vetbultjes of talgklieren. Wilt u van een huidplek af? Maak een afspraak. U kunt terecht in Utrecht, Zeist of Doorn.

Goedaardige huidplekken

Sommige huidplekken kunnen er onprettig uitzien, ook al zijn ze onschuldig. Dit kan grote invloed hebben op hoe u zich voelt. De plastisch chirurg is gespecialiseerd in het weghalen van huidplekken. Voor het beste cosmetische resultaat houdt de plastisch chirurg rekening met uw bestaande huidlijnen en huidplooien.

Bij twijfel of uw huidplek goedaardig is, laat de plastisch chirurg het weefsel onderzoeken door een patholoog. Soms verwijst de plastisch chirurg u door naar de dermatoloog.

U kunt kiezen voor een afspraak op ons spreekuur voor een persoonlijk advies. Ook kunt u een rechtstreekse afspraak maken op de behandelkamer.

Single-visit afspraak

U kunt ervoor kiezen om rechtstreeks een afspraak te maken op de behandelkamer. We kunnen daar de huidplek meteen voor u verwijderen. Dit noemen we een single-visit afspraak. Dit is alleen mogelijk als u ons vooraf een foto van uw huidplek stuurt. Aan de hand daarvan plannen we een telefonisch consult met u in. Daarin leggen we de ingreep aan u uit en bespreken we of uw huidplek geschikt is om meteen te verwijderen.

Vergoeding

Geeft de plek fysieke klachten, zoals ontstekingen of problemen met scheren? Of is het onzeker of uw huidplek goed- of kwaadaardig is? Dan vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling.

Is de plek alleen cosmetisch storend? Dan vergoedt uw zorgverzekeraar de behandeling niet. U kunt ervoor kiezen om de operatie zelf te betalen. De totale kosten zijn € 250,-.

Wij starten pas een behandeling als het voor uw situatie duidelijk is of de verzekeraar de behandeling vergoedt of u de operatie zelf betaalt. 

Afspraak maken op het spreekuur goedaardige huidplekken

Maak een afspraak voor het spreekuur of de single-visit behandeling.