Parkeerkaarten tegen gereduceerd tarief

Bezoekt u regelmatig het Diakonessenhuis? Dan is het voor u misschien voordelig om een weekkaart of een set parkeerkaarten te bestellen.

Set van 5 parkeerkaarten of een weekkaart

Kies uit de volgende twee opties, wat het beste bij uw situatie past. 

 • Set van vijf parkeerkaarten
  Bestelt u een set parkeerkaarten, dan kunt u vijf keer parkeren tegen een gereduceerd tarief. Voor 35 euro ontvangt u vijf parkeerkaarten. Dat is 7 euro per kaartje. 

 • Weekkaart
  Bestelt u een weekkaart, dan kunt u zeven dagen lang (24/7) onbeperkt parkeren. Deze kaart kost 35 euro.

Bestelformulier - parkeren met korting

Parkeerkaarten met korting bestelt u via onderstaand formulier. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling in uw mail. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig. Nadat uw bestelling is afgehandeld, vernietigen we uw gegevens. Wilt u liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met het Facilitair Service Bureau van het Diakonessenhuis, telefoonnummer 088 250 6888.

*Kortingskaart voor parkeren ophalen

Als u uw kaart(en) op doordeweekse dagen voor 16.00 uur bestelt, kunt u uw setje parkeerkaarten de volgende dag vanaf 9.00 uur afhalen bij het de receptie in de centrale hal. U kunt hier uitsluitend met uw pinpas betalen. Bestelt u in het weekend, dan ligt uw setje parkeerkaarten de eerstvolgende werkdag voor u klaar.

Voorwaarden

 • De kortingskaarten voor parkeren zijn uitsluitend voor patiënten en bezoekers.
 • De door u bestelde kaarten kunnen alleen door u gebruikt worden. Misbruik van deze regeling of van het parkeerterrein kan leiden tot uitsluiting van de regeling.
 • Als de kaarten niet op de aangegeven datum worden afgehaald, vervalt de bestelling. U moet opnieuw een aanvraag indienen via het bestelformulier.
 • Wij behouden het recht om wijzigingen in deze regeling aan te brengen.
 • Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor het kwijtraken van een kaart. 
 • Wij geven geen geld terug op deels gebruikte weekkaarten.

Voor vragen of opmerkingen kunt u van 8.00 tot 16.00 uur contact opnemen met de het Facilitair Service Bureau van het Diakonessenhuis op telefoonnummer 088 250 6888 of via e-mail: [email protected].