Nascholing voor huisartsen

We organiseren regelmatig bij- en nascholingen voor huisartsen. Zoals symposia en bijeenkomsten door een specialisme voor huisartsen, de zogenaamde haspels. Dat doen we in de werkgroep huisartsennascholing. In deze werkgroep zit een vertegenwoordiging van de huisartsen Stad Utrecht en de huisartsen Zuid-Oost Utrecht, een van onze medisch specialisten en een van onze opleidingsadviseurs.

Haspels

Samen met HUS en Unicum organiseren we regelmatig bijeenkomsten voor huisartsen door medisch specialisten, de zogenaamde haspels. Naast deskundigheidsbevordering is er veel ruimte voor ontmoeting en kennismaking. De volgende hapsels staan gepland:

Scholing op locatie

U kunt ons ook vragen om bij u op locatie een scholing te geven. Een van onze medisch specialisten brengt dan een bezoek aan uw huisartsenpraktijk. Dat doen ze graag op basis van door u ingebrachte casuïstiek. De duur van de scholing is ongeveer een uur. U bepaalt samen het precieze onderwerp en een geschikt moment.

Heeft u belangstelling voor een scholing bij u op locatie? Neem dan contact met ons. Een medisch specialist van de betreffende vakgroep neemt dan contact met u op om afspraken te maken over het precieze onderwerp en een geschikt moment. 

Diagnostische Toetsoverleggen (DTO)

Onze collega's van het Laboratorium organiseren Diagnostische Toetsoverleggen, waarin de efficiency van laboratoriumaanvragen centraal staat. Deze overleggen, waarin wij ook de input van u als zorgverlener vragen, organiseren we graag op uw verzoek.

Denkt u dat uw laboratoriumaanvragen mogelijk doelmatiger kunnen? Dan hoort de relatiemanager Diagnostiek graag van u!