Behandeling van nierkanker

Wij werken met een vast en ervaren team dat al jaren op elkaar is ingespeeld. We leveren specialistische nierkankerzorg volgens de nieuwste inzichten. In nauw overleg met u en uw familie stellen we een passend behandelplan op.

Operatie

De meeste nierkankers kunnen we verwijderen. Meestal door alleen de tumor weg te halen, maar soms moeten we uw hele nier verwijderen. Een niertumoroperatie is een complexe ingreep. Daarom werken we samen met een vaste groep specialisten op het gebied van nieroperaties. 

Een complete nierverwijdering vindt plaats in het Diakonessenhuis. Voor een niersparende operatie gaat u naar het Antonius Ziekenhuis Nieuwegein. Daar hebben ze een geavanceerde techniek waarmee ze de tumor kunnen weghalen. Daarna komt u terug naar ons voor de zorg en verdere behandeling.

Vervolgbehandeling

Mocht u meer behandelingen nodig hebben dan komt u vaak terecht op ons moderne Dagbehandelcentrum oncologie en hematologie. Hier bieden wij topzorg in een huiselijke omgeving. Uw familie is van harte welkom tijdens uw behandeling. Maar ook onze zorgverleners hebben altijd tijd om met u te praten.

In geval van klachten of complicaties kunt dag en nacht bij ons terecht. Ook op de Spoedeisende hulp en de Intensive Care staan we voor u klaar.