Contact met uw zorgverlener via BeterDichtbij

Heeft u een vraag aan uw arts of zorgverlener? Stel uw vraag via BeterDichtbij. Met de gratis BeterDichtbij app heeft u direct contact met de polikliniek. Makkelijk en veilig. Op deze manier zijn wij altijd dichtbij.

Wat is BeterDichtbij?

BeterDichtbij is een gratis app waarmee u gemakkelijk en veilig contact heeft met uw zorgverlener. Met de app kunt u op elk moment van de dag berichten sturen en ontvangen. Bijvoorbeeld als u na een gesprek in het ziekenhuis nog een vraag heeft aan uw zorgverlener. Binnen uiterlijk drie werkdagen krijgt u een reactie op uw vraag.

Let op: Heeft u een vraag die niet kan wachten? Neem dan telefonisch contact op met de polikliniek. En bel in geval van een levensbedreigende situatie altijd 112.

Hoe werkt BeterDichtbij?

Als wij uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer hebben, dan ontvangt u vanzelf een uitnodiging om BeterDichtbij te gaan gebruiken. U krijgt deze uitnodiging als u een afspraak bij ons maakt of wijzigt. Hebben wij uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer nog niet, maar wilt u wel gebruik maken van BeterDichtbij? Laat dan bij de balie Patiënteninschrijving of bij uw polikliniek uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer registreren. U ontvangt dan vanzelf een uitnodiging als u een nieuwe afspraak bij ons maakt of wijzigt.

Zo installeert u de BeterDichtbij app

Bent u uitgenodigd? Dan kunt u de BeterDichtbij app installeren op uw telefoon of tablet. Bekijk hier hoe u dat doet.

U kunt deze video alleen bekijken als u cookies accepteert. Meer informatie over cookies.

In deze video ziet u hoe u zich eenvoudig en veilig registreert voor BeterDichtbij

Leest u liever hoe u de app installeert dan dat u de video bekijkt?

Volg dan de volgende stappen.

BeterDichtbij op uw computer?

    Om BeterDichtbij te gebruiken op uw computer, ga naar www.beterdichtbij.nl/inloggen

    Hulp nodig?

    Met vragen kunt u terecht bij de Servicedesk BeterDichtbij tussen 8.30 en 17.30 uur op werkdagen op [email protected] of 085 27 35 398.

    BeterDichtbij app

    Stel een vraag via de BeterDichtbij app en krijg binnen drie werkdagen reactie van uw zorgverlener.