11 juni: Open dag van onze nieuwe polikliniek Doorn

Op zaterdag 11 juni organiseren we een open dag op onze nieuwe locatie in Doorn voor inwoners Doorn & Utrechtse heuvelrug, collega’s en vrijwilligers. Samen met verhuurder QuaRijn bouwden we hier het afgelopen jaar aan een mooie, nieuwe polikliniek, waar we begin april al onze eerste patiënten ontvingen. Iedereen die een kijkje wil komen nemen is van harte welkom!

De openstelling is onderdeel van de Open dag van het Zonnehuis waar ook zorginstelling QuaRijn, de Doornse apotheek en huisartsen uit Doorn gehuisvest zijn. 

Programma

Om 13.30 uur is er een gezamenlijk feestelijk openingsmoment. Daarna kunnen bezoekers een kijkje nemen in onze nieuwe polikliniek, maar ook in de ruimtes van andere huurders. Op het buitenterrein is van alles te doen voor jong en oud waarbij ook muziek niet ontbreekt. U bent van harte welkom!

Datum, tijd, locatie

Zaterdag 11 juni
13.00 tot 17.00 uur
Zonnehuis 2, Doorn

Parkeren kan op het terrein. Als dit vol is verwijzen parkeerwachters je naar een parkeerplek in de buurt.

Polikliniek Doorn

Polikliniek Doorn bestaat inmiddels al weer 27 jaar. Op deze locatie willen we als ziekenhuis goed bereikbaar zijn voor de inwoners van Doorn en Utrechtse Heuvelrug. In Doorn kunnen zij bij vrijwel alle ziekenhuisspecialismen voor een eerste afspraak dicht bij huis terecht.

polikliniek Doorn groot