Deelname Samen voor Zeist

Vandaag tekent John Taks, voorzitter Raad van Bestuur, namens ons ziekenhuis een overeenkomst met Samen voor Zeist. Dat is een non-profit netwerk van bedrijven en organisatie in Zeist dat Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) stimuleert, ontwikkelt en uitdraagt. Dat doet ze door partijen bij elkaar te brengen en hen te adviseren en ondersteunen bij projecten die ten goede komen aan de samenleving. 

Het doel van Samen voor Zeist is het vergroten en versterken van de samenwerking en sociale binding tussen bedrijven en samenleving. Vanuit ons ziekenhuis willen we een bijdrage leveren in de vorm van de inzet van kennis en kunde van collega’s en we geven een financiële bijdrage. Zelf kunnen we ook gebruik maken van de diensten van Samen voor Zeist.

Op 22 maart 2021 tekent John Taks, voorzitter Raad van Bestuur, namens ons ziekenhuis een overeenkomst met Samen voor Zeist.

Overeenkomst tussen Samen voor Zeist en ons ziekenhuis

Ons ziekenhuis is al bijna 125 jaar een belangrijk onderdeel van Zeist. Op de eerste plaats natuurlijk voor de inwoners die medische zorg nodig hebben en hun naasten. En onze apotheek is een belangrijke voorziening voor de inwoners van Zeist. Behalve ziekenhuis zijn we in Zeist natuurlijk ook werkgever en afnemer van plaatselijke diensten en producten. We voelen ons dan ook nauw verbonden met Zeist en hebben graag een actieve rol in het verbeteren van de lokale samenleving. Daarom sluiten we ons nu aan bij Samen voor Zeist.