Wat betekent de landelijke cao-actie woensdag 20 november voor u als patiënt of bezoeker?

Op woensdag 20 november is er een landelijke cao-actiedag in de zorg. Die dag werkt een aantal afdelingen in ons ziekenhuis in zondagsdienst. Dat heeft misschien gevolgen voor u als u patiënt bent of op bezoek wilt komen. Hierna leest u wat u 20 november van ons kunt verwachten.

Heeft u op woensdag 20 november een afspraak voor een spreekuur, onderzoek of behandeling?
Als uw afspraak door de zondagsdienst niet doorgaat, bent u uiterlijk vrijdag 15 november gebeld. Samen met u is uw afspraak verzet. Het spijt ons dat u last heeft van de landelijke actie. Dat vinden we heel vervelend. Als u uiterlijk vrijdag 15 november niet gebeld bent, gaat uw afspraak gewoon door. De afdeling waar u de afspraak heeft, doet niet mee met de landelijke actie.

Wat doen we in ieder geval wel 
De afdelingen die in zondagsdienst werken, helpen op 20 november wel patiënten die met spoed behandeld moeten worden. Zo blijft de veiligheid van onze patiënten verzekerd, ook op 20 november.

Verder gaan door:

  • spoedopnames 
  • de behandeling van oncologiepatiënten 
  • de behandeling van kinderen 
  • opnames op de intensive care, kraamafdeling en de afdelingen oncologie en hartbewaking. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Hierna staan de antwoorden op veel vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Bel dan met de afdeling waar u een afspraak heeft of op bezoek wil gaan.