We zijn open voor alle noodzakelijke zorg

U weet dat alle ziekenhuizen nu druk zijn met de zorg voor coronapatiënten. Maar natuurlijk helpen we u ook als u andere klachten heeft en niet besmet bent met het coronavirus. U hoeft daarbij niet bang te zijn voor besmetting.

Sommige mensen wachten nu langer dan anders als ze klachten hebben. Ze gaan minder snel naar hun huisarts of het ziekenhuis. Daardoor lopen ze risico dat de klachten erger worden. En er dan later meer behandelingen nodig zijn dan als ze meteen naar een (huis)arts waren gegaan. 

Als u klachten heeft, is het dus belangrijk gewoon uw huisarts te bellen. Als het nodig is, kunt u net als anders gewoon bij onze artsen in het ziekenhuis terecht. Ze kijken naar uw klacht en beoordelen of u een onderzoek of behandeling moet hebben. 

U hoeft in ons ziekenhuis niet bang te zijn voor besmetting met het coronavirus. We verzorgen patiënten die zijn besmet op aparte afdelingen. Daar zijn speciale beschermende maatregelen. En overal in ons ziekenhuis gelden strenge hygiënemaatregelen. Ook de huisartsen hebben speciale plekken waar alleen coronapatiënten komen. Het is dus ook veilig om uw huisarts te bezoeken. 

 

De behandeling van patiënten met kanker gaat ook gewoon door. Daar zorgen we voor, samen met ander ziekenhuizen in het Oncologienetwerk Midden-Nederland. In deze video vertellen specialisten van ziekenhuizen uit de regio erover. 

U kunt deze video alleen bekijken als u cookies accepteert. Meer informatie over cookies.