Skip to main content

Bezoek en bezoektijden

Bezoek is dagelijks welkom van 15.00 tot 20.00 uur. In overleg met de verpleging kan van deze tijden worden afgeweken. In het weekend en op feestdagen is er een extra bezoekuur van 11.00 tot 12.00 uur.

De toegangsdeuren van de afdeling Ouderengeneeskunde zijn in principe open. Mochten de deuren bij het betreden van de afdeling gesloten zijn dan opent u deze met de drukknop rechts voor de deuren. Om te voorkomen dat verwarde patiënten de afdeling verlaten kunnen de deuren worden gesloten. Bij het verlaten van de afdeling kunt u de deuren in dat geval openen met een cijfercode. Deze code vindt u op het kastje met druktoetsen op de muur naast de rechterdeur.

Om het welzijn van de patiënt te bevorderen, vragen wij soms aan contactpersonen of familie om ook buiten de bezoektijden aanwezig te zijn. Dit doen we als de patiënt bijvoorbeeld angstig of onrustig is. Het is ook mogelijk om bij de patiënt te blijven slapen als dat gewenst is.

Omdat onderzoek en behandeling doorgaan tijdens de bezoektijden, hoort de verpleegkundige het graag van u als u als patiënt de afdeling verlaat. Bijvoorbeeld om naar het restaurant te gaan.

Bezoekers kunnen voor drankjes en maaltijden dagelijks tot 18.00 uur terecht in het restaurant.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding