Neurochirurgie

U kunt bij ons terecht voor behandelingen en operaties aan het zenuwstelstel. Bijvoorbeeld aan de hersenen, het ruggenmerg en zenuwen in de armen en benen.

Man en vrouw lopen samen door de centrale hal van het Diakonessenhuis

Neurochirurgie houdt zich bezig met behandelingen en operaties aan het zenuwstelsel. Onze neurochirurgen staan voor u klaar bij bijvoorbeeld een hernia, hersentumoren of pijn door beknelde zenuwen in de pols of elleboog. Er zijn veel oorzaken voor klachten aan uw zenuwstelsel. Ons behandelteam onderzoekt uw klachten en adviseert u over de juiste behandeling. Meestal kunt u binnen twee weken terecht voor een afspraak. Is een operatie aan de hersenen nodig? Dan verwijzen we u door naar het UMC Utrecht.

Op het spreekuur Neurochirurgie

Heeft u voor het eerst een afspraak bij de neurochirurg? Dan hebben we eerst een gesprek met u. Dit is een gesprek over de geschiedenis van uw ziekte. De neurochirurg doet hierna een lichamelijk onderzoek.

Spine Centrum Utrecht

U komt in het Spine Centrum Utrecht als u last hebt van rug- of nekklachten. Bijvoorbeeld bij een hernia, kanaalstenose, wervelinzakking of wervelslijtage. Dankzij de samenwerking tussen verschillende specialisten kunnen wij u beter voorlichten, verzorgen en verwijzen.