Skip to main content

Steun de ROPARUN

Bij het Diakonessenhuis kunnen mensen rekenen op hoogwaardige medische en verpleegkundige zorg met persoonlijke betrokkenheid. We zijn onder andere gespecialiseerd in zorg voor mensen met kanker. Naast aandacht voor de medische en verpleegkundige behandeling staat de beleving van de ziekte centraal. Het Diakonessenhuis wil patiënten helpen om ondanks hun ziekte ‘in balans’ te zijn en te blijven. In samenwerking met diverse partijen en door maatschappelijke initiatieven te ondersteunen kunnen we de extra’s blijven bieden die deze ziekte dragelijker maken. Graag doet de Stichting Vrienden van het Diakonessenhuis samen met de Stichting Roparun in dit kader een beroep op u.

Steunt u samen met ons de Roparun?

De Roparun is een beroemde hardloopestafette van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Via de deelnemende hardloopteams zamelt de Stichting Roparun geld in voor praktische projecten die het leven van mensen met kanker dragelijker maken. Een prachtig evenement dat we als ziekenhuis van harte ondersteunen en waarmee we extra’s voor onze en andere patiënten in Nederland kunnen realiseren. In 2018 doet Team 19 van het Diakonessenhuis voor de 19e keer mee aan de Roparun en vertrekt vanaf Parijs. U kunt dit team, met 23 enthousiaste en sportieve medewerkers en verwanten van het Diakonessenhuis ook steunen. Met een financiële bijdrage of in de vorm van het beschikbaar stellen van materialen. Team 19 heeft in 2017 samen met uw hulp een bedrag van 30.555 euro aan de Stichting Roparun overgemaakt.

Extra’s voor patiënten van het Diakonessenhuis

In 2011 openden wij op locatie Utrecht een uniek Dagbehandelcentrum Oncologie/Hematologie dat o.a. met hulp van de Roparun ingericht is naar de wensen en behoeften van kankerpatiënten. Andere initiatieven, mede mogelijk gemaakt door de Roparun, zijn: vijf verwenworkshops met advies over huid- en haarverzorging in samenwerking met de stichting Look Good…Feel Better en de aanschaf van hoofdhuidkoelers die haarverlies voorkomen bij chemokuren. Ook in 2014 heeft het Diakonessenhuis een hoofdhuidkoeler geschonken gekregen van de Stichting Roparun.

Wat krijgt u van ons?

In ruil voor uw bijdrage via ons Roparun Team aan zorg voor mensen met kanker, bieden wij u diverse mogelijkheden om uw naam zichtbaar aan dit goede doel te verbinden. Zo kunt u uw bedrijf actief aan ons team verbinden via vermelding van uw bedrijfsnaam en/of logo op onze volgauto, campers of op onze internetsite. Op de site www.roparun-diak.nl is ons team van de training tot en met de loop te volgen. Heeft u andere ideeën, dan denken we graag met u mee.

Geïnteresseerd of meer weten?

Neem contact op met onze teamcaptains Fred van Dijen via 06 50 57 71 95 of Mariska Starrenburg via 06 24 21 32 30 of per e-mail: Roparunteam19@gmail.com. Direct geld storten kan ook. Dat kan via de rekening van de Stichting Vrienden van het Diakonessenhuis, 699 311 292 t.n.v. de Stichting Vrienden van het Diakonessenhuis, onder vermelding van Roparun Team 19.

Vriend worden van het Diakonessenhuis?

Draagt u ons ziekenhuis een warm hart toe en wilt u als particulier een bijdrage leveren aan het Diakonessenhuis, word dan vriend van het Diakonessenhuis en meld u aan. Wilt u met uw bedrijf vriend worden, neem dan contact op via 088 - 250 9705 of mail naar vrienden@diakhuis.nl.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding