Skip to main content

Op het spreekuur

Afspraak maken

Het horen dat de gemaakte longfoto afwijkend is, zorgt vaak voor ongerustheid. Gelukkig zijn lang niet alle afwijkingen in uw long kwaadaardig. Toch wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent. Via het telefoonnummer 088-250 6446 zijn wij  altijd bereikbaar voor u en uw huisarts. We maken binnen een werkdag een afspraak met u.

Afspraak voorbereiden

U heeft een afspraak op onze polikliniek. Lees bij  'Zie ook' aan de rechterkant hoe u uw bezoek zo veilig en goed mogelijk kunt voorbereiden.

Wat neemt u mee?

  • Uw patiëntenpas
  • Uw identificatiebewijs
  • De verwijsbrief van uw huisarts
  • Uw medicatieoverzicht
  • Het kan ook helpen als u de vragen die u heeft als geheugensteuntje op papier zet.

Bent u opgenomen geweest in het buitenland of woont u op een veehouderij?

Dan zijn wij alert op de bacterie MRSA. MRSA komt vooral voor in omgevingen waar veel antibiotica wordt gebruikt. Laat het ons weten als u drager kunt zijn van MRSA. Dan kunnen wij maatregelen nemen en problemen voorkomen. Wij stellen u altijd een aantal vragen over MRSA.

Meer informatie vindt u op de pagina over MRSA.

Uitgebreide informatie over uw behandeling

Voor we u gaan behandelen, bespreken we eerst de mogelijkheden met u om zo samen tot een behandelplan te komen dat bij u past. We leggen u zo goed mogelijk uit wat u kunt verwachten en we nemen ruim de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Neem iemand mee

Het is prettig om samen met uw partner of met iemand anders naar het ziekenhuis te komen. Samen hoort en onthoudt u meer. Ook stelt u misschien net nog even de vragen die u anders zou vergeten.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding