N. Vreeke

Verpleegkundig specialist oncologie / hematologie, met als aandachtsgebied: behandelen, informeren en begeleiden van met name patiënten met een hematologische ziekte, borstkanker, prostaatkanker, niercelkanker en eierstokkanker.

Profielfoto verpleegkundig specialist N. Vreeke

N. Vreeke

BIG-nummer:

19042133430

Sinds september 2010 werkt Nanda Vreeke als verpleegkundig specialist binnen de oncologie/hematologie in het Diakonessenhuis op de locaties Utrecht en Zeist. Voordat zij naar het Diakonessenhuis kwam, is zij opgeleid in het UMC Utrecht en heeft zij veel werkervaring opgedaan in het UMC en WKZ op diverse afdelingen. Op de hematologische afdeling werkte zij eerst als hematologie verpleegkundige en later in de functie van stamceltransplantatie coördinator, kwaliteitsfunctionaris, draaien van verpleegkundig spreekuur en binnen de reasearch.

Samen met een team van artsen en verpleegkundigen heeft zij een belangrijke rol in het behandelen, informeren en begeleiden van met name patiënten met een hematologische ziekte, borstkanker, prostaatkanker, niercelkanker en eierstokkanker. 
 
Zij is tevens verantwoordelijk voor de zorg aan onze patiënten op het Dagbehandelcentrum Oncologie / Hematologie (DBOH). Ook als u met spoed gezien moet worden vangt zij u op tijdens kantooruren op de DBOH. Door haar verpleegkundige kennis en ervaring te integreren met een medische opleiding (op masterniveau) kan zij u zo optimaal mogelijk ondersteunen.

De medisch specialist verwijst u aan haar door of dit kan op uw eigen verzoek. Vaak is dit aan het begin van de diagnose en bij aanvang van uw behandeltraject. Ook na de behandeling kunt u altijd met vragen bij haar terecht. Als verpleegkundig specialist is zij uw vaste aanspreekpunt tijdens de behandeling met bijvoorbeeld chemotherapie en/of immunotherapie. Een persoon waar u terecht kunt met vragen en onzekerheden.