Ontlasting (defecatie) Expertise Centrum

Heeft u last van verstopping (obstipatie), ongewild verlies van ontlasting of andere bekkenbodemproblemen? Bij ons Ontlasting Expertise Centrum hebben wij alle kennis in huis om u te helpen met uw ontlastingsproblemen. Na verwijzing door uw huisarts nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Vrouw zit op een bankje in het bos en is in gesprek

Hoe helpen wij u?

Daarom het Ontlasting Expertise Centrum van het Diakonessenhuis

Ons Ontlasting Expertise Centrum biedt u de beste zorg. Wij hebben ervaren specialisten en optimale service binnen de veilige omgeving van ons ziekenhuis. Wij helpen u graag. Lees hier wat de voordelen zijn van behandeling in ons ziekenhuis:

  • Wij nemen de tijd voor u. We vinden het belangrijk om al uw vragen te beantwoorden en uw eventuele zorgen te bespreken.
  • U ontvangt van ons de beste zorg. Wij werken multidisciplinair. We werken namelijk samen met maag-darm-lever-artsen, urologen, gynaecologen, chirurgen en bekkenbodemspecialisten. Doordat wij deze kennis allemaal in huis hebben, zijn wij de specialist op het gebied van ontlastingsproblemen in de regio.
  • We helpen u zo efficiënt mogelijk. Zo hebben wij combinatiespreekuren, waardoor u meerdere afspraken heeft op één dag. Hierdoor hoeft u niet onnodig vaak naar het ziekenhuis te komen.

Kom langs op het spreekuur ontlastingsproblemen

Hier kunt u terecht voor onderzoek en de behandeling van uw klachten. Zoals ongewild ontlastingsverlies (incontinentie voor ontlasting) en obstipatie (verstopping).

Locatie Utrecht

Afhankelijk van bij welke specialist uw afspraak is, volgt u route 275 (begane grond) of 301 (eerste verdieping).