Dagbehandelcentrum oncologie en hematologie

Het Dagbehandelcentrum is een afdeling voor oncologische en hematologische patiënten. U komt hier voor behandelingen of voor onderzoek.

Man en vrouw zitten aan een tafel en houden handen vast

Wij willen mensen met kanker de best mogelijke zorg bieden. En daar zetten wij ons iedere dag voor in. U krijgt hier uw behandeling met chemotherapie en/of immunotherapie. Daarnaast bieden wij ondersteunende behandelingen zoals bloedtransfusies, botversterkende medicatie en ascitesdrainages. Uiteraard besteden we veel aandacht aan uw medische behandeling. We zijn er ook voor u en uw familie.

Kennis van kankerzorg

U kunt in het centrum terecht met al uw vragen. Wij hebben een uitgebreid netwerk en nauwe samenwerkingsverbanden met zorg- en hulpverleningsinstanties op het gebied van kankerzorg. Dus hebben wij het antwoord zelf niet, dan vragen wij het voor u na.

Over het dagbehandelcentrum

Wij bieden een luisterend oor en vinden het belangrijk u te begeleiden bij uw ziekte. Tijdens uw verblijf op het dagbehandelcentrum staan uw wensen zoveel mogelijk centraal. Zo kunt u eten wat u wilt, kiest u zelf hoeveel privacy u wilt en kan uw bezoek op ieder moment bij u zijn.

Onderzoeken en behandelingen

Bekijk de onderzoeken en behandelingen die wij doen. Informatie over uw chemokuur en/of immunotherapie krijgt u van uw arts en verpleegkundige. Staat een onderzoek of behandeling er niet bij? Informeer dan gerust op het dagbehandelcentrum.

Een kijkje nemen

Bent u benieuwd naar ons dagbehandelcentrum Oncologie en hematologie? Onze verpleegkundige Trudy Klein neemt u in dit filmpje mee voor een rondleiding.

U kunt deze video alleen bekijken als u cookies accepteert. Meer informatie over cookies.

Rondleiding dagbehandelcentrum Oncologie en hematologie

Ervaringen van anderen

Tony Dryssen (72) komt regelmatig op controle in het Diakonessenhuis. Hij vertelt graag zelf hoe hij de zorg op het Dagbehandelcentrum ervaart.

Neem contact op bij klachten

Tijdens uw behandeling kunt u klachten hebben. In onderstaande gevallen adviseren wij u om contact op te nemen met het ziekenhuis. Twijfelt u? Neem dan ook contact op.