Skip to main content

Verpleegkundig spreekuur MDL

Een gespecialiseerde maag-darm-leververpleegkundige houdt een spreekuur voor patiënten met chronische darmziekten, hepatitis B en hepatitis C.

Het verpleegkundig spreekuur is een aanvulling op de behandeling van de MDL-arts en gebeurt in nauwe samenwerking met hem of haar. Uw MDL-arts verwijst u naar het verpleegkundig spreekuur en maakt de eerste afspraak voor u. Eventuele vervolgafspraken maakt u via de polikliniek MDL.

Ook kan uw huisarts u verwijzen naar dit spreekuur als u een dikke darm onderzoek krijgt.

Spreekuren

Maandag: 13.30 - 16.00 uur
Dinsdag tot en met vrijdag: 8.30 - 11.30 uur

Werkwijze

De MDL-verpleegkundige geeft u informatie en advies over uw ziekte, de behandeling, onderzoeken, leefregels, medicijngebruik of leren injecteren, voeding, het omgaan met klachten en beperkingen en ondersteuning in de thuissituatie. Als het nodig is verwijst de MDL- verpleegkundige u door naar andere hulpverleners, bijvoorbeeld een diëtist, psycholoog, een maatschappelijk werker of de thuiszorg. Als u een bepaald medicijn gebruikt waarvoor u regelmatig bloed moet laten prikken, zal de MDL-verpleegkundige uw bloedwaarden laten controleren en beoordelen.

Ook telefonisch of per e-mail

U kunt voor informatie of vragen ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met de MDL-verpleegkundige. Telefoonnummer:  088 250 6253 (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 11.30 - 12.30 uur).

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding