Spreekuur ‘Leven met kanker’

Als u kanker heeft, komt er veel op u af. De ziekte en behandeling veroorzaken vaak lichamelijke klachten maar hebben meestal ook mentale en sociale gevolgen.

Misschien heeft u vragen als: Hoe ga ik om met vermoeidheid? Kan ik blijven werken of sporten naast mijn behandeling? Waar kan ik terecht voor contact met lotgenoten? Met deze vragen kunt u in ons ziekenhuis terecht op het spreekuur ‘Leven met kanker’.

Hier heeft u een gesprek met een van onze ondersteuningsconsulenten. Zij hebben veel kennis over de invloed van kanker op het leven van patiënten en hun naasten. En ze weten welke zorg en ondersteuning hiervoor beschikbaar is, binnen én buiten het ziekenhuis. Ook uw naaste – bijvoorbeeld uw partner, een zoon of dochter – kan op het spreekuur terecht. Samen met u, maar ook alleen.

Is het spreekuur iets voor u?

Vraagt u zich af of het spreekuur iets voor u is? Ondersteuningsconsulent Rebecca Barentsen vertelt in onderstaande video wat u kunt verwachten.

U kunt deze video alleen bekijken als u cookies accepteert. Meer informatie over cookies.

Borstkankerzorg in het Diakonessenhuis: de ondersteuningsconsulent

Maak een afspraak met de ondersteuningsconsulent

Herkent u bovenstaande vragen en bent u in het Diakonessenhuis onder behandeling (geweest) voor kanker? Vul dan onderstaand formulier in. De ondersteuningsconsulent neemt contact op om een afspraak te maken.