Orthopedie

Wij weten alles van botten, spieren, gewrichten, pezen en banden.

Vrouw staat in centrale hal van het Diakonessenhuis

Daarom orthopedie in het Diakonessenhuis

Onze orthopedische kliniek binnen ons ziekenhuis biedt u de beste zorg. Wij hebben korte wachttijden, ervaren specialisten en optimale service, maar alles binnen de veilige omgeving van ons ziekenhuis. Wij helpen u graag. Lees hier wat de voordelen zijn van behandeling in ons ziekenhuis: 

  • U kunt bij ons altijd binnen 1 week terecht voor de eerste afspraak (buiten de vakantieperiodes). 
  • Wij nemen de tijd voor u. We vinden het belangrijk om al uw vragen te beantwoorden en uw eventuele zorgen te bespreken.
  • U krijgt de meest ervaren specialisten. In de regio Utrecht hebben onze specialisten de meeste ervaring met het plaatsen van gewrichtsprotheses. We plaatsen jaarlijks bijna 1000 gewrichtsprotheses.
  • U ontvangt van ons de beste zorg. Daarom werken wij vaak multidisciplinair. Hiervoor werken we vaak samen met specialisten zoals fysiotherapeuten, neurologen, neurochirurgen en revalidatieartsen. Onze specialisten werken met de nieuwste behandeltechnieken. 
  • U heeft altijd de nodige zorg in de buurt, omdat wij onderdeel zijn van het Diakonessenhuis. Ook als het onverhoopt een keer niet goed met u gaat. 

Vind uw aandoening

Bekijk de aandoeningen en behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt. Maar wij doen ook meer, neem vooral contact met ons voor de correcte behandeling. Ons multidisciplinaire team van specialisten staat voor u klaar en helpt u graag van uw klachten af. Zodat u snel weer kunt bewegen, zonder pijn of belemmeringen.

Patiëntwaardering

9.1
Onze patiënten beoordelen onze orthopeden gemiddeld met een 9,1 op de onafhankelijke zorgsite zorgkaartnederland.nl.

U krijgt de beste zorg

Het zorgpad orthopedie laat zien hoe een behandeling bij orthopedie eruit ziet. Zo weet u waar u aan toe bent.

Maak een afspraak

U kunt online en telefonisch een afspraak maken. U heeft hiervoor een verwijzing van een huisarts of specialist nodig.

Contact met uw arts

Voor of na een ziekenhuisafspraak heeft u misschien vragen. Op onze polikliniek gebruiken we de BeterDichtbij app. Stel uw vraag via de app en krijg binnen 3 werkdagen antwoord van uw arts of zorgverlener.

Wetenschappelijk onderzoek

Onze orthopedisch chirurgen doen vanuit het Clinical Orthopedic Research Center midden-Nederland (CORC mN) klinisch orthopedisch onderzoek.