Skip to main content

Betrouwbare links

Op onderstaande websites vindt u meer informatie.

Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgie

Op de website van de Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgie (NVvN) vindt u in de rubriek Patiënteninfo informatie over neurologische aandoeningen en behandelingen.

Nederlandse Vereniging voor Neurologie

Op de website van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie vindt u in de rubriek Patiëntenvoorlichting ook informatie over neurologische aandoeningen.

Nederlandse Vereniging voor Orthopaedie

De NOV is de wetenschappelijke vereniging van orthopedisch chirurgen in Nederland.

Dutch Spine Society

Samenwerkingsverband tussen de in rugchirurgie ge(sub)specialiseerde werkgroepen van de Nederlandse Vereniging van Neurochirurgen en de Nederlandse Orthopedische Vereniging. Het doel van de vereniging is om te komen tot bundeling van kennis, het toepassen en verspreiden daarvan.

Het Rugcentrum Utrecht

Er is een nauwe samenwerking op het gebied van fysiotherapie en andere vormen van oefentherapie met het Rugcentrum Utrecht.

UMC Utrecht

Er is een nauwe samenwerking met de afdelingen orthopdie en neurochirurgie van het UMCU Utrecht voor de complexe wervelkolomchirurgie.

Kwaliteitskoepel - Verstandig kiezen

De Orde van Medisch Specialisten (OMS), de wetenschappelijke verenigingen en ZonMw hebben de campagne ‘Verstandig Kiezen’ opgezet. Met de campagne ‘Verstandig Kiezen’ willen zij medisch specialisten en hun patiënten ondersteunen bij gezamenlijke beslissingen over gepast gebruik van zorg.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding