Uw afspraak voorbereiden

Heeft u binnenkort een afspraak in het Diakonessenhuis? Lees hier hoe u uw afspraak kunt voorbereiden.

Maatregelen tegen verspreiding van luchtwegvirussen

In ons ziekenhuis gelden nog enkele maatregelen om verspreiding van luchtwegvirussen (corona, griep en verkoudheid) tegen te gaan.

Wat u meeneemt bij een afspraak in het Diakonessenhuis

  • Een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).
  • Een overzicht van medicijnen die u op dit moment gebruikt.
  • Uw verzekeringsgegevens
  • Verwijsbrief van uw huisarts (indien van toepassing)
  • Een ingevulde vragenlijst (indien van toepassing). Na het plannen van de afspraak krijgt u soms een vragenlijst. Neem de ingevulde vragenlijst mee naar uw afspraak.

Waarom moet u zich kunnen identificeren?

Als u naar het ziekenhuis komt, moet u zich altijd kunnen identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Dat geldt ook voor kinderen jonger dan 14 jaar (voor wie die plicht buiten het ziekenhuis nog niet geldt).

Door u te identificeren kunnen wij checken of we de juiste persoon voor ons hebben. Dit is belangrijk voor uw veilige behandeling.

Let op: Als wij uw identiteit niet kunnen checken, mogen wij geen zorg verlenen. Wij moeten dan een nieuwe afspraak met u maken, tenzij het gaat om spoedeisende hulp. 

Welk identiteitsbewijs is geldig?

Meer informatie over uw bezoek

Een vraag over uw afspraak?

Heeft u een vraag over uw afspraak? Op onze polikliniek gebruiken we de BeterDichtbij-app. Stel uw vraag via de app en krijg binnen 3 werkdagen antwoord van uw zorgverlener. Bellen met de polikliniek kan natuurlijk ook.

Bereid u voor op het gesprek met uw arts

Als u naar ons ziekenhuis komt, dan kunt u voor een keuze komen te staan. Welk onderzoek of welke behandeling past het beste bij u? Het is belangrijk om dat samen met uw arts op een rijtje te zetten. Bereid u voor op uw afspraak met 3 goede vragen.

Bereid u voor op uw afspraak met 3 goede vragen