Skip to main content

Wie komt u tegen?

Al onze zorgverleners zijn BIG-geregistreerd. Dat betekent dat u uw zorgverlener makkelijk kunt opzoeken in het BIG-register. In dat register ziet u precies waar uw zorgverlener voor is opgeleid. Lees meer over de Wet BIG.

Orthopeed

Op de polikliniek wordt u onderzocht door een orthopeed. Een orthopeed is een specialist op het gebied van uw houdings- en bewegingsapparaat. De orthopeed behandelt aandoeningen die te maken hebben met botten, spieren, gewrichten en banden.

Orthopeed in opleiding

Soms wordt u eerst gezien door een orthopeed in opleiding. Hij voert het eerste gesprek met u en onderzoekt u. De orthopeed in opleiding werkt onder de supervisie van een orthopeed met wie hij uw aandoening altijd bespreekt.

Polikliniekassistent

Daarnaast krijgt u te maken met de polikliniek assistent. Zij regelt de afspraken voor uw aanvullend onderzoek en verwijdert bijvoorbeeld uw hechtingen.

Arts-assistenten

Verder komt u nog arts-assistenten tegen. Dat zijn afgestudeerde artsen die nog geen specialisatie hebben gekozen. Ook zij werken altijd onder de supervisie van een orthopeed.

Verpleegkundigen

Verder treft u op de verpleegafdeling verpleegkundigen die u verzorgen na een operatie.

Beste bezoeker,

U maakt gebruik van een verouderde versie van Internet Explorer.
Deze website werkt in deze verouderde versie niet optimaal.
Installeer de laatste versie van Internet Explorer.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de website.

Sluit deze melding