Pijnbehandeling

U komt op de pijnpoli voor de behandeling van pijn. Bijvoorbeeld pijn bij kanker, bij een hernia of bij diabetes.

Man en vrouw zitten op een bankje in het bos

U komt op de pijnpoli voor de behandeling van pijn. Bijvoorbeeld pijn bij kanker, bij een hernia of bij diabetes. Uw behandeling is altijd maatwerk. We kunnen helaas niet elke pijn wegnemen. We kunnen u wel leren om te gaan de met pijn zodat het uw leven niet beheerst.

Op het spreekuur pijnbehandeling

Komt u voor het eerst op de pijnpoli? Dan sturen wij u voor uw bezoek een vragenlijst op. We vragen u deze in te vullen en mee te nemen. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de vragenlijst met u.

Pijnpolikliniek helpt bij chronische pijnklachten

In Nederland lijden er iedere dag 2,5 tot 3 miljoen mensen aan chronische pijn. Op de afdeling Pijnbehandeling doen wij er alles aan om deze mensen te helpen.

Opname pijnbehandeling

U komt op de afdeling kort verblijf als u maximaal vijf dagen wordt opgenomen. Op deze afdeling liggen patiënten van alle specialismen, behalve kindergeneeskunde.

Expertisecentrum voor neuromodulatie

Wij zijn een van de grootste centra voor neuromodulatie in Nederland. We voeren neuromodulatie uit bij meer dan 90 patiënten per jaar.

Spine Centrum Utrecht

U komt in het Spine Centrum Utrecht als u last hebt van rug- of nekklachten. Bijvoorbeeld bij een hernia, kanaalstenose, wervelinzakking of wervelslijtage. Dankzij de samenwerking tussen verschillende specialisten kunnen wij u beter voorlichten, verzorgen en verwijzen.

Veelgestelde vragen over pijnbehandeling