Kindergeneeskunde (poli)

Onze kinderartsen geven uw kind alle aandacht die nodig is.

Vader, moeder en dochter zitten in de tuin

Moet uw kind naar het ziekenhuis? Dat kan een spannend moment zijn. Wij proberen uw bezoek zo prettig mogelijk te maken. U kunt dag en nacht bij ons terecht voor goede, kindvriendelijke zorg. Uw kind krijgt alle aandacht die nodig is. Heeft u vragen? Wij nemen de tijd om ze te beantwoorden. Wilt u bij uw kind slapen? Vaak is dat mogelijk. Wij zetten een bed voor u klaar.

Machtiging mijnDiak voor ouders van kinderen

Als uw kind behandeld wordt in ons ziekenhuis kunt u als ouder gemachtigd worden. U krijgt dan toegang tot mijnDiak van uw kind.

Expert in behandeling van ADD en ADHD

Onze artsen zijn experts in het behandelen van ADD en ADHD. Ieder jaar behandelen zij meer dan 1000 patiënten met ADD en ADHD.

(Reis)verklaring medicatie kindergeneeskunde

Als uw kind medicijnen gebruikt, kan het zijn dat u een reisverklaring nodig heeft om de medicatie mee te nemen naar het buitenland. U leest hier meer over op de website van het CAK. Voor reisverklaringen en overige verklaringen voor kinderen kunt u contact opnemen via het e-mailadres van ons secretariaat kindergeneeskunde.

Onze Kinderadviesraad

In ons ziekenhuis hebben we een Kinderadviesraad (KAR). De kinderen in onze Kinderadviesraad delen hun ervaringen en mening over ons ziekenhuis met ons. Zo helpen ze onze zorg voor kinderen en hun verblijf in ons ziekenhuis te verbeteren.

Logo Kinderadviesraad. In het logo staat: KAR Diak.